Al 29 jaar Monaco!

29 jaar geleden ging ik voor het eerst van mijn leven als fotograaf naar de GP van Monaco. Ging er toen heen met de gedachte van “die wil ik een keer in mijn leven hebben meegemaakt”. Inmiddels staat de teller op 29, en ondanks het feit dat er in al die jaren enorm veel veranderd is vanwege de veiligheid en we daardoor heel veel foto’s niet meer kunnen maken, vind ik het nog steeds de mooiste race van het jaar. Ik geniet ervan dat je hier zo close op de actie zit (zie foto nr.1), op geen enkel ander circuit kan je een F1 auto met een groothoeklens beeldvullend op de foto zetten !!
Fysiek is het een van de zwaarste races van het jaar, maar zo lekker dat er nog steeds een paar plekken zijn waar ze je de vouwen letterlijk uit je broek rijden !! Kijk nu alweer uit naar Monaco nummer 30 !!

Een reactie op “Al 29 jaar Monaco!

  1. Jacob zegt:

    Hallo Peter,
    Wij zijn er ook weer.
    Ik zie je wel bij Paul kegel Ararat
    Gr jacob

Reacties zijn gesloten.