We gaan beginnen!

Max Verstappen van het F1 Team Red Bull Racing tijdens de Wintertest Barcelona, Formule 1 Seizoen 2018
De twee wintertesten in Barcelona zijn achter de rug en ben uit mijn winterslaap ontwaakt. Koffer is gepakt en vlieg vanavond om 22:00 uur naar Dubai en kom dinsdagmorgen 06:30 uur plaatselijke tijd in Melbourne aan. We gaan weer van start, heb er zin in en heb hoge verwachtingen van Max Verstappen en zijn RB 14. Het is lastig om te zeggen hoe goed de 2018 auto werkelijk is t.o.v. Ferrari en Mercedes maar vond het hele team tijdens de wintertesten veel rust en zelfvertrouwen uitstralen. Begin vorig jaar was dit echt totaal anders en ik vind het erg knap hoe het Red Bull team gedurende het 2017 seizoen de RB13 heeft weten te verbeteren en uiteindelijk een auto heeft neergezet waarmee Max Verstappen races kon winnen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat Red Bull deze upgrades aan de RB13 in de ontwikkeling RB14 heeft voortgezet en verbetert. Geen idee wat ze de laatste weken in Barcelona allemaal getest hebben, maar ze hebben absoluut niet geprobeerd de snelste ronde neer te zetten, maar weet zeker dat de Red Bulls in Melbourne vooraan staan. Hoop dat we spannende races gaan zien en wat mij betreft in Abu Dhabi de eerste Nederlandse F1 wereldkampioen !!

8 reacties op “We gaan beginnen!

  • Peter van Egmond zegt:

   Hoi Bas,
   Ga mijn best doen en hoop op veel mooi Max foto’s en dan komen die verhalen vanzelf.
   Ben net wakker en ga zo naar het circuit, vandaag gaat het voor mij echt beginnen !!!
   gr Peter

  • Peter van Egmond zegt:

   Hoi Ton,
   Aan mij zal het niet liggen, heb er weer zin.
   Vandaag een drukke lange dag met van alles en nog wat te doen en morgen gaan we zien hoe de kaarten geschud zijn.
   Ben benieuwd wie er zaterdag op Pole staat !!

   Gr Peter

 1. Arjen Vreeken zegt:

  Nou Peter, ik hoop dat we een boeiend jaar tegemoet gaan, met ook eens een paar èchte verassingen. Bijvoorbeeld Mercedes dat het eens niet zo goed voor elkaar heeft, of een debutant die iedereen prettig verrast. Vergeet niet om af toe je indrukken van andere teams te delen met ons. Jij loopt er al zo lang tussen rond, je zult af en toe iets kunnen opmerken of waarnemen.

  Moge je rechterwijsvinger je bijstaan op jacht naar het ultieme plaatje. Ik zie de resultaten wel weer verschijnen in de Maxbode! 😉

  • Peter van Egmond zegt:

   Hoi Arjen,
   Snap precies wat je bedoeld, maar ben bang dat Mercedes weer sterk is dit jaar.
   Als ik de verhalen moet geloven hebben ze de zwakke punten van de 2017 auto weten te verbeteren.
   En zo zwak waren ze vorig jaar weer niet, dus dat beloofd nog wat.
   Maar hoop ook op die uitslag waar niemand op rekent, mag van mij een debutant zijn, maar als Alonso zondag naar het podium rijdt zou dat ook TOP zijn.
   Zolang Max aan het eind van de rit maar op de 1e plek staat !
   Ga in vedergeval mijn ogen weer open houden en mijn rechter wijsvinger is er weer klaar voor.
   gr Peter

Reacties zijn gesloten.